miercuri, 5 septembrie 2012

Iubesc toamna, asa cum....

..iubesc vara, iarna, primavara!
Iubesc toamna pentru ca mi se pare perioada care se potriveste cel mai bine cu bilanturile activitatii, cand incepi sa simti osteneala verii ajunsa la liman.
An bogat, an sarac, nu prea mai conteaza, uitam lucrurile neplacute, le pastram doar pe cele frumoase. Arsita se mai domoleste, nostalgiile incep sa se arate cate putin... Acusi drumul din fata casei va fi plin, dimineata, de prichindei somnorosi care sunt trasi-impinsi sa ajunga la timp la scoala..
E toamna, padurea de langa casa si-a schimbat culoarea desi verdele e inca tare pe pozitie, randunelele au desenat solfegii pe liniile de telefon...
Gata! e toamna!
Asa arata cand e romantica...


Asa arata cand e muncita!


4 comentarii:

Loredana spunea...

Intr-adevar, toamna are multe fatete, depinde din ce unghi o ptivesti.

Ana spunea...

Da, draga mea, daca stii sa vezi partea frumoasa din orice lucru, atunci sigur lumea va fi minunata!

Anonim spunea...

In oras, toamna e mai putina ca la sate... Din oras, o vezi ca o stire si ceva mai multa racoare seara, dimineata... Apoi, apar graurii! :-)

Ana spunea...

In oras intreaga viata este altfel decat la tara, se formeaza un scut de beton in jurul simturilor noastre... La tara, legat de pamant, simti prin fiecare celula, vezi anotimpurile nu doar le constati in calendar. E inmiit mai bine sa poti avea legatura cu fiecare frunza care te inconjoara....