marți, 24 februarie 2009

Simt intens apasarea grijilor care ne tot incearca in ultima vreme: clientii renunta la serviciile noastre, banii se aduna tot mai greu, guvernul ne obliga sa marim salariul minim si ne obliga sa crestem, astfel, tarifele. Orice adresa prin care anuntam majorarea preturilor se soldeaza cu rezilieri de contracte. Si clientii nostri sunt oameni care se lupta cu apasarile si cu probleme lor....

Nu stiu cit de reala este criza si cit a fost fabricata de media inconstienta. S-a batut atit moneda pe existenta crizei - si asta in lipsa unui alt subiect mai bun - incit si cei care au posibilitatea sa desfasoare o activitate normala tot devin precauti si string gura pungii.

Un sofer tocmai intors din drumurile lui europene imi spunea ca singura modificare pe care a constatat-o fata de anul trecut este o crestere majora a golaniilor, a furturilor si atacurilor. Se fura tot cer se poate fura dintr-o masina (ca pe vremuri, din Daciile noastre) incepind de la gentile de scule mai aratoase si pina la prosopul mai acatarii cu care te stergi pe miini si pe care il tii in portbagaj. Probabil ca pierderea slujbelor a dus la aparitia infractorilor, poate oameniii sunt disperati ca nu mai au salariii. Nu a vazut pe nicaieri materiale despre cum incearca guvernantii europei sa scoata oameniii din situatia actuala.

Oare ce ne asteapta? Si pentru cit timp?
Ce interese se ascund in spatele situatiei actuale si cine isi face mendrele pe seama grijilor oamenilor de rind?

Niciun comentariu: