luni, 3 ianuarie 2011

La multi ani!

La multi ani, un An plin de intelepciune, credinta, echilibru, fara necazuri si cu multe impliniri!
Desi multora le place sa spuna ca parcurgem o perioada a bilanturilor, mie imi place mai mult sa spun ca este o perioada in care este bine ne facem planuri si sa nadajduim ca vom avea ajutorul sa le ducem pana la capat.Am primit multi uratori si trupe, inclusiv o "capra" formata din copilasi de 7-8 ani. A fost o placere sa ii vedem ce bine si-au invatat rolurile si ce dexteritate aveau la manuit caprita.... Bravo lor si bravo parintilor care ii invata sa pastreze traditiile. Le-am dat uratorilor cate un banut si cate un pachet cu dulciuri (napolitane, o portocala, bomboane cu fructe, biscuiti)care a fost mult mai bine primit de prichindei... Uneori strigam dupa cei mai mici sa aiba grija unde isi pun banii, pentru ca principala lor comoara erau dulciurile, iar drumul de la casa pana la poarta l-am gasit "presarat" cu ambalajele napolitanelor!! Mda, asta este un aspect la care trebuie lucrat, nu numai cu copii ci si cu adultii.

Una peste alta, am asteptat, ne-am pregatit si iata ca a trecut... deja am pasit in 2011.
Imi doresc, pentru intreaga noastra familie, un an usor, in care sa se rezolve fericit toate problemele care au ramas incalcite din 2010, in care toti sa fim sanatosi sau insanatositi, in care sa fim feriti prin rugaciunile sfintilor ocrotitori de toate intamplarile neplacute.

Si pentru ca anul care a trecut a cam fost dupa tiparul una-calda-una-rece, iata ca si natura s-a pliat dupa acelasi tipar: struguri pe zapada.

Niciun comentariu: